Когато вече мастилото
безумно течащо във мене
запуши всяка артерия
наскоро едва отпушвана -
потичат рисунки пещерни
без съзнание, без спомен, по навик
на жълти кръгове някакви
без пастели, без листове, по стените.
© Аделина All rights reserved.