2 abr 2016, 18:06  

Ден след ден 

  Poesía » De amor
930 0 9

***


Изплаках те. Прежалих те. Приключих.
Затворих и последната врата.
Зад нея цялата любов заключих.
Надеждата смених с реалността.

 

Не крия, че все още те обичам,
макар и да не искам вече. Но...
Ти си оставаш моето момиче.
Сърцето ми решава си само́.

 

Да знаех как, и него бих прогонил.
А после бих изтрил и паметта.
Да не остане нищо! Нито спомен!
Само студена, сива празнота.

 

Тя няма чувства. Тя не наранява.
Там е спокойно, тихо... не боли.
Не иска нищо и не обещава.
Любов ли? Няма. Няма и сълзи.

 

Приключих с теб. Завинаги. Приключих.
Ще те обичам само вътре в мен.
Заключих любовта си. Хвърлих ключа.
Ще я убивам бавно. Ден след ден.

 

 


                                                                                                                  02.04.2016 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??