Пада нощ. Хоризонтът е сипкава креда.
Къс небе - пергамент. И лъчи.
Милиметър любов по пътеката бледа
разпокъсва бордюри, мълчи.
Счупен път. Тишината напукана грачи.
Шепа страх. Преболели вини.
Капка вяра крещи. Дисонанс на палачи.
Отчуждени сезони. И дни.
© Геновева Христова Todos los derechos reservados