16.02.2013 г., 0:13 ч.  

Дисонанс 

  Поезия
670 0 10

 

 

Пада нощ. Хоризонтът е сипкава креда.

Къс небе - пергамент. И лъчи.

Милиметър любов по пътеката бледа

разпокъсва бордюри, мълчи.

 

Счупен път. Тишината напукана грачи.

Шепа страх. Преболели вини.

Капка вяра крещи. Дисонанс на палачи.

Отчуждени сезони. И дни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??