Feb 16, 2013, 12:13 AM  

Дисонанс 

  Poetry
669 0 10

 

 

Пада нощ. Хоризонтът е сипкава креда.

Къс небе - пергамент. И лъчи.

Милиметър любов по пътеката бледа

разпокъсва бордюри, мълчи.

 

Счупен път. Тишината напукана грачи.

Шепа страх. Преболели вини.

Капка вяра крещи. Дисонанс на палачи.

Отчуждени сезони. И дни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??