8 jun 2009, 7:44

Дистанцията 

  Poesía » De amor
839 0 26

Само невъзможното е реално.

Живот - на кучешки зъб сияние.

Прекъсват ни специално

на един звън разстояние.

Не тишина - мълчание...

Срокове предначертани.

Неловките паузи - простени

на една ръка разстояние.

Виж, как затварят се рани!

Таран на сърцата отчаяни.

Килим от надежди изпрани

на една целувка разстояние.

Чуй докрай мълчанието!

На Вярата дъха улови!

На една любов разстояние,

Господ душите ни да спаси!

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??