Jun 8, 2009, 7:44 AM

Дистанцията 

  Poetry » Love
832 0 26

Само невъзможното е реално.

Живот - на кучешки зъб сияние.

Прекъсват ни специално

на един звън разстояние.

Не тишина - мълчание...

Срокове предначертани.

Неловките паузи - простени

на една ръка разстояние.

Виж, как затварят се рани!

Таран на сърцата отчаяни.

Килим от надежди изпрани

на една целувка разстояние.

Чуй докрай мълчанието!

На Вярата дъха улови!

На една любов разстояние,

Господ душите ни да спаси!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??