19 oct 2006, 14:13

Днес е ден, но не обикновен 

  Poesía
715 0 13

/19-ти  октомври - посветено/

За някой, този днешен ден

е най-обикновен, вял и сив,         

ала днес е твоят ден рожден

нека той да бъде най-красив.

 

Сестра си нямам аз, затова

най-близка си ми на сърце.

Ти си не само братова жена

ти сестра си ми, подай ръце.

 

Желала съм ти във годините:

здраве, радост, щастие дори,

да имат край… проблемите,

за нас да дойдат дни добри.

 

Сега какво ли да ти пожелая?

Повтарям всичко… изредено,

да, ще се случи, това го зная,

но по-скоро да е осъществено.

 

Да виждам радостта в очите ти -

една усмивка на нежното лице,

не искам вече аз… сълзите ти

с тъга да тровят женското сърце.

 

Усмихни ми се, сестриче малко,

кака ти те поздравява в рими …

че без твоя смях е тъжно, жалко,

и без гласа ти тихо - говори ми.

 

Вземи букета от думи, прибери

каквото си харесаш във душата,

а останалото на есента хвърли...

Вярвай мила, вярвай в мечтата.

 

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??