16 jun 2024, 22:51

Днес реших 

  Poesía
174 3 2

Днес реших да бъда друг... кой,

Боже, не знам, странник или потайник.

От кого бягам, не знам.

Сънища, Боже, какви... Благодаря ти.

 

Рибата в мрежата вече смърди...

като фекалии, оставени от наши деди.

Любов ли е, чувство,странно.

Магия без време, странно.

 

Шамар от Приятел за добро утро.

Събуждане, странно че чак опасно.

Нощта тъмна носи кошмари.

Но цял живот съм бил без другари.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря,Стойчо,успешна и усмихната нова седмица ти желая!!!
    Ники ,Приятелю,Благодаря и успехи във всяко начинание!
  • Искреността е корона върху главата на достолепието!
    😇
Propuestas
: ??:??