Тегне без теб денят ми
Чезне без теб от очите сънят ми
Усмивката твоя...
Слънцето пръска с лъчите
Чезне тревогата моя
С теб щом стоя под звездите
Чезне тежестта от гърдите
Виж как греят очите
Чезнат с теб часовете
Сливат се в едно световете
Нощ с утрото се слива
Денят от щастие прелива
Ангел слезе от небето
Прошепна нещо на сърцето
То отново може да лети
Да се смее рисувайки мечти
С обич ми се усмихни
В синьо всичко ще блести
Днес ме обикни...
Днес към мен тръгни
В сладък унес потопи ме
Днес съм твой вземи ме
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados