6 may 2011, 0:27

Дневни щрихи 

  Poesía » Otra
478 0 1

ДНЕВНИ ЩРИХИ

(Миг на авто-разминаване)


Обрамчен в златнo поглед

се закачи за левите ми мигли.

Загатната брадата усмивка

надникна бяло иззад стъклото.

 

Магнитната възглавница на живота

понесе всекиго в посоката му.

Неслучило се нищо остана

да виси във вечността на Акаша.

 

© Жанета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??