6.05.2011 г., 0:27 ч.

Дневни щрихи 

  Поезия » Друга
469 0 1

ДНЕВНИ ЩРИХИ

(Миг на авто-разминаване)


Обрамчен в златнo поглед

се закачи за левите ми мигли.

Загатната брадата усмивка

надникна бяло иззад стъклото.

 

Магнитната възглавница на живота

понесе всекиго в посоката му.

Неслучило се нищо остана

да виси във вечността на Акаша.

 

© Жанета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??