15 jun 2023, 20:17

Добро утро 

  Poesía » Otra
315 1 1

Добро утро намръщено време!
Все не спираш - валиш ли, валиш.

Натежаха тревите зелени,
а светът под чадъри се скри.

 

И прескачаме локвите мътни -
някога боси влизахме в тях.

Пак от детството спомени смътни
идват с онзи, безгрижния смях.

 

Сега детето скрито в душата
бърше сълзите потекли  с дъжда...
А синьо небето гони тъмата.
Слънчице топло грейва в деня.

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??