15 июн. 2023 г., 20:17

Добро утро 

  Поэзия » Другая
314 1 1

Добро утро намръщено време!
Все не спираш - валиш ли, валиш.

Натежаха тревите зелени,
а светът под чадъри се скри.

 

И прескачаме локвите мътни -
някога боси влизахме в тях.

Пак от детството спомени смътни
идват с онзи, безгрижния смях.

 

Сега детето скрито в душата
бърше сълзите потекли  с дъжда...
А синьо небето гони тъмата.
Слънчице топло грейва в деня.

© Ани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??