18 jun 2016, 17:46

Добро утро, Слънце 

  Poesía
320 0 0

Бягаш в далечината и времето се смрази!

Тъга и поглед! Изпиваш ме с очи!

Сърцето ти мълчи!

Премръзвам в поза винаги готова!

Устните докосват само топлина..Ранена е душата.

Няма ли кой да я разбере?

Слънцето изгрява и залязва,

зад облака тъмен се скри.

Мечтите са луди и казвам ти тихо "Добро утро

сърце"!

Музика тревожна, в душата стон.

Аз летя като ранена птица.

Търся безкрая.

Ето аз съм тук!

Прегърни ме, любов!

Сърцето свито тъжи!

Защо потъна в нищото?

И нищо не те смути.

Спри!

Добро утро, Слънце!

Добро утро, Любов!

Поднасям ти роза!

Къде си моя любов?

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??