3 feb 2006, 14:37

Добър ден ,моя съдба 

  Poesía
951 0 7
Добър ден, моя съдба!
Моя орисница мила,
дето ме галиш в просъница
даваш ми бели нови крила.
За да литна аз в синевата,
за да видя цвета на дъгата,
да целувам небесата широки
да се сливам с облаци бели.
Аз те моля,да не бъда сама
безутешна ,ранима и тъжна.
Искам за себе си мисъл една
и аз да бъда щастлива.
Ти се смееш на моите мечти,
казваш ми ''чакай, не бързай",
за да можеш да полетиш
цената на полета ще си платиш.
Добър ден,моя съдба!
Щом така е орисано, давай.
Аз ще бъда мила, добра, 
та дано да изкупя цената.
За усмивка и полет готова,
ще избърша горчиви сълзи,
ако е толкова късно за мене
нека друг вместо мен да лети.
Вместо мен да види дъгата,
да целува сноп от лъчи,
да изгрее отново зората,
във сияйни от радост очи.




© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??