15 ene 2007, 13:24

Догони ме... 

  Poesía
619 0 9
Догони ме в съня си. Ще оставя следи.
Във треперещи длани, две чисти сълзи.
Настигни ме в деня си, гледайки ме в очи.
Моята сянка по твоята, вече нежно пълзи.

Част от нощта ти, а в денят ти съм храм.
Оазис в пустиня, сред житейски мегдан.
И живителна сила, аз съм изворът благ.
С мен дарил те е Господ, за да бъдеш богат.

Догони ме...ала с любов потърси...
разпиляната нежност, губи свойте следи.
Много думи изказани, колко много вини.
Хапка истина вкусена, ще засити гладът ни.

Преди сън ме целуваш, след съня ми - отново.
С ревност дива ревнуваш. Не събуждай греха.
Догони ме в мечтите ми, за теб съм готова -
с Любовта си съм твоя. Ти ми върна смеха.

15.01.2007г.



© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??