15 oct 2008, 15:33

Доимвам те 

  Poesía » De amor
691 0 21
Допускам те
отново във сърцето
с мелодия
от тръпнещи копнежи.
Разстилам жаждата си
по небето
пулсиращо
от парещите мои вени.
Доимвам те
на залеза в очите
във този танц
на есента.
От обич
се превърнах в птица
зареяна
във пурпурна дъга.
Доимвам те
дълбоко във сърцето.
Там огънят
бушува от страстта.
Изгаря ми душата
от копнежа,
но никнат ми криле
от любовта.


© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??