Боли ме, че няма да видя очите ти.
Ръцете ти няма да милват душата ми.
Усмивката няма да мъчи за миг
сърцето на вятъра, когато избяга.
Ти дойдеш ли, няма ще падна във теб.
Ти дойдеш ли, само ще бъда мълчание.
Съжалявам...
Съжалявам, не съм малко цвете.
Сърцето ми отдавна поникна при теб...
За миг съзерцание...
© Йоана Todos los derechos reservados