Погали ме...
Започни с челото.
Изрисувай с пръст и веждите...
Нежно с палец докосни носа ми...
Погали и устните...
Слез по-надолу, oще по-надолу...
Докосни сърцето ми.
Помилвай ти душата ми...
Накарай ме да се почувствам истинска,
желана и обичана.
Люби тялото ми, но и душата ми.
Направи така, че бляновете се превърнат в действителност...
Ето, пак се будя цялата обляна,
разтреперана и все така сама.
Поглеждам те... Ти спиш.
Някой ден ще разбереш.
Но твърде късно, за да съхраниш
прашното съкровище до теб.
© Миглена Todos los derechos reservados
Гушки*