Nov 3, 2007, 12:35 PM

Докосване 

  Poetry » White poetry
917 0 3
Погледни ме... Изпий ме с поглед...

Погали ме...

Започни с челото.

Изрисувай с пръст и веждите...

Нежно с палец докосни носа ми...

Погали и устните...

Слез по-надолу, oще по-надолу...

Докосни сърцето ми.

Помилвай ти душата ми...

Накарай ме да се почувствам истинска,

желана и обичана.

Люби тялото ми, но и душата ми.

Направи така, че бляновете се превърнат в действителност...

Ето, пак се будя цялата обляна,

разтреперана и все така сама.

Поглеждам те... Ти спиш.

Някой ден ще разбереш.

Но твърде късно, за да съхраниш

прашното съкровище до теб.

© Миглена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??