1 ago 2008, 9:19

Дотолкова е истински сънят ми 

  Poesía » Versos blancos
857 0 32
Дотолкова 
е истински сънят ми,
че се събуждам, 
за да ме отмине.
Страхувам се, 
и плача като вятър,
прогонил дъждовете 
с твойто име.
В очите си - 
реки от спомени -
разтварям миналото си 
на длан,
отново болката от тебе
превръща се 
във ураган.
И бурята, вилняла
от раздели,
сред грохота 
на стенещи мечти,
под пръските 
на миналото време
се дави пак във моите очи.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??