19 jul 2008, 13:11

Довиждане, приятели! 

  Poesía » Otra
1126 0 21

Довиждане, приятели!

Отивам при плисъка на синьото море,

при писъка на чайките красиви,

при пяната на морските вълни!

 

 

Потеглям за любимия си град -

за Варна, сбрала толкоз спомени

от моя пъстър, весел детски свят,

изпълнен със игри и много обич.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??