Jul 19, 2008, 1:11 PM

Довиждане, приятели! 

  Poetry » Other
1123 0 21

Довиждане, приятели!

Отивам при плисъка на синьото море,

при писъка на чайките красиви,

при пяната на морските вълни!

 

 

Потеглям за любимия си град -

за Варна, сбрала толкоз спомени

от моя пъстър, весел детски свят,

изпълнен със игри и много обич.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??