19.07.2008 г., 13:11 ч.

Довиждане, приятели! 

  Поезия » Друга
1067 0 21

Довиждане, приятели!

Отивам при плисъка на синьото море,

при писъка на чайките красиви,

при пяната на морските вълни!

 

 

Потеглям за любимия си град -

за Варна, сбрала толкоз спомени

от моя пъстър, весел детски свят,

изпълнен със игри и много обич.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??