Колко нощи и дни съм убил
в съмнения разни?!
С пълен списък от загуби
есен посрещам.
Живея така, сякаш утре
е последният празник,
а календарът, сякаш
поднася последната среща.
Ще пиша така,
че думите да останат!
Злоба да няма,
а Вяра и Обич за хората!
Аз крещя и пресипвам,
и за гърло съм хванат,
последната песен любовна.
Друго не мога да сторя...
© Красимир Дяков Todos los derechos reservados
че думите да останат!
Злоба да няма,
а Вяра и Обич за хората!
Пиши Зем, можеш го!
Ние ще те четем!Поздрав!