7 oct 2006, 18:37

Дует 

  Poesía
629 0 7

Животът не е лесен.

Не е и нежна песен.

Но пеят ли го двама,

той по-чудесен става.

А нотите са трудни,

искат нежни струни.

Сърце да ги разбира

и тях да акордира.

Дуетът е от двама,

да..... не е измама!

Два гласа нека пеят

сърца в едно да слеят!

© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??