Животът не е лесен.
Не е и нежна песен.
Но пеят ли го двама,
той по-чудесен става.
А нотите са трудни,
искат нежни струни.
Сърце да ги разбира
и тях да акордира.
Дуетът е от двама,
да..... не е измама!
Два гласа нека пеят
сърца в едно да слеят!
© Людмила Нилсън Все права защищены