7.10.2006 г., 18:37 ч.

Дует 

  Поезия
657 0 7

Животът не е лесен.

Не е и нежна песен.

Но пеят ли го двама,

той по-чудесен става.

А нотите са трудни,

искат нежни струни.

Сърце да ги разбира

и тях да акордира.

Дуетът е от двама,

да..... не е измама!

Два гласа нека пеят

сърца в едно да слеят!

© Людмила Нилсън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??