Oct 7, 2006, 6:37 PM

Дует 

  Poetry
631 0 7

Животът не е лесен.

Не е и нежна песен.

Но пеят ли го двама,

той по-чудесен става.

А нотите са трудни,

искат нежни струни.

Сърце да ги разбира

и тях да акордира.

Дуетът е от двама,

да..... не е измама!

Два гласа нека пеят

сърца в едно да слеят!

© Людмила Нилсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??