2 ago 2013, 11:23  

Дует 

  Poesía
1014 0 21

Дует

 

Нежно целунат, любя те в стих -

вятърно свиря обречен.

Пръснат в косите ти месеца скри

тема от лятната вечер.

 

Шепот на флейта в знойната нощ,

палещ тенор-саксофон -

трели пропиващи страстно до кост

пишат мелодия в мен!

 

Вие се, вие... и кръшно звъни,

мами смехът ти във мрака.

Звуци сме - песен вълшебно мълчи!

Нека за миг да почака.

 

Толко е хубаво, чак ме боли!

Искам любов да е - вечност...

Краят е там, където звезди,

падат от свойта далечност.

 

© Борис Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??