2 mar 2020, 20:35

Дума-мечта 

  Poesía » De amor, Filosófica, Versos blancos
627 0 2

Вярвай ми,

не исках да съм

любовник за уикенд, 

дай ми само още ден, 

за да те нарека

либе...

© Филип Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??