Mar 2, 2020, 8:35 PM

Дума-мечта 

  Poetry » Love, Phylosophy, White poetry
643 0 2

Вярвай ми,

не исках да съм

любовник за уикенд, 

дай ми само още ден, 

за да те нарека

либе...

© Филип Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??