2.03.2020 г., 20:35 ч.

Дума-мечта 

  Поезия » Любовна, Философска, Бели стихове
633 0 2

Вярвай ми,

не исках да съм

любовник за уикенд, 

дай ми само още ден, 

за да те нарека

либе...

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??