15 sept 2012, 10:59

Думи... 

  Poesía » De amor
1738 0 20

                                            

 

                                                      "Събирам света си отново...

                                             Парче по парче.

                                             И е невъзможно теб да те няма.

                                             Ти си навсякъде..."

                                                                               Т.А.

 

 

Сгреших, когато мислех, че те имам.

Споделянето беше много сложно.

Сега съм само епизод от нямо кино,

но влюбена във теб... до невъзможност.

 

Ще се опитам нощем да заспивам

в постеля от натрупани мълчания.

Ще ги прегръщам. Думите убиват,

изстреляни дори от разстояние.

 

 

 

© Юлия Барашка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??