Sep 15, 2012, 10:59 AM

Думи... 

  Poetry » Love
1737 0 20

                                            

 

                                                      "Събирам света си отново...

                                             Парче по парче.

                                             И е невъзможно теб да те няма.

                                             Ти си навсякъде..."

                                                                               Т.А.

 

 

Сгреших, когато мислех, че те имам.

Споделянето беше много сложно.

Сега съм само епизод от нямо кино,

но влюбена във теб... до невъзможност.

 

Ще се опитам нощем да заспивам

в постеля от натрупани мълчания.

Ще ги прегръщам. Думите убиват,

изстреляни дори от разстояние.

 

 

 

© Юлия Барашка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??