22 jul 2007, 0:04

Думи по вятъра 

  Poesía
491 0 3
 

Уморени без теб са вълните
и къпят скали неохотно.
Отчаяна чайка прелита
с писък, напомнящ ми вопъл.
Вятърът стреля в очите ми
с порив внезапен и стенещо.
Крадец е...
днес вече мечтите ми
спомен са нейде във времето.
Мъгла ме зави, а ръцете и
с влага и хлад ме жигосват.
Искам да викна:
- Къде си?
... самотните стъпки са боси .

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??