22.07.2007 г., 0:04 ч.

Думи по вятъра 

  Поезия
489 0 3
 

Уморени без теб са вълните
и къпят скали неохотно.
Отчаяна чайка прелита
с писък, напомнящ ми вопъл.
Вятърът стреля в очите ми
с порив внезапен и стенещо.
Крадец е...
днес вече мечтите ми
спомен са нейде във времето.
Мъгла ме зави, а ръцете и
с влага и хлад ме жигосват.
Искам да викна:
- Къде си?
... самотните стъпки са боси .

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??