Натежават думите.
От камък сякаш са.
С отрова пълнят моята душа.
Натежават думите.
Кинжали остри са.
До кръв прерязват моето сърце.
Натежават думите.
Метална ръкавица са.
Раздират в сълзи обляното лице.
Натежават думите.
Като животно в клетка са.
Защо ли смелост не достига да ги изрека…?
Натежават думите.
Стрели летящи са.
И зная вече, ще пронижат твоето сърце…
Натежават думите.
На глас изречени са.
Сега най-после
ще се запознаеш с моята душа…
© Росица Todos los derechos reservados