12 февр. 2014 г., 00:08

Думите... 

  Поэзия » Другая
419 0 0

Натежават думите.

От камък сякаш са.

С отрова пълнят моята душа.

 

Натежават думите.

Кинжали остри са.

До кръв прерязват моето сърце.

 

Натежават думите.

Метална ръкавица са.

Раздират в сълзи обляното лице.

 

Натежават думите.

Като животно в клетка са.

Защо ли смелост не достига да ги изрека…?

 

 

Натежават думите.

Стрели летящи са.

И зная вече, ще пронижат твоето сърце…

 

Натежават думите.

На глас изречени са.

Сега най-после

ще се запознаеш с моята душа…

 

 

 

© Росица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??