16 ene 2019, 13:20

Думите 

  Poesía » De amor, Verso libre, Otra
488 0 0

Не мога да рисувам,

а с думи те убивам,

като куршуми тежки

в сърцето ти забивам.

С думите рисувам

снежната картина,

и там капки кръв

оставят диря.

В снега потъвам,

а сърцето спира,

попаднах в ада

на ледена стихия.

Снегът се сипе,

а дъхът ми секна,

ножа се заби дълбоко

и тялото увехна.

Не мога да рисувам,

от думите умирам,

вижда му се края

там без теб умирам. 

 

© Даяна Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Зимата през моя поглед »

55 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??