16 dic 2008, 20:18

Душата ми 

  Poesía » Otra
803 0 3

Душата ми е скитник без посока.

Изгубила компас и ориентир.

Пребродила света през болка,

мрак и през пустинна самота

да дири своя дом.

Нима е нужно винаги да страдам?

Да питам пак защо и как?

Къде е моят пристан - аз не зная?

Дали душата ми е лодка в океана,

изгубена от страст по теб?

Пристанището пусто няма да остане.

Завръщам се и знам, че ще ме чакаш  там...

© Веселина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??