27 jun 2020, 7:44

Душите ни 

  Poesía » De amor
747 0 1

Душата ти, душата ми,
безумие е да са близо. 


Ръката ти, ръката ми, 
преплетени са тъй красиво. 


Очите ти, очите ми, 
в пожарите изгарят жадно. 


Гърдите ти в гърдите ми, 
и въздухът изчезва плавно. 


Устата ти в устата ми, 
впива се и всичко срива. 


Душата ти, душата ми, 
в безумието пак се скриват. 
 

© Ирина Пачелиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??