27.06.2020 г., 7:44 ч.

Душите ни 

  Поезия » Любовна
738 0 1

Душата ти, душата ми,
безумие е да са близо. 


Ръката ти, ръката ми, 
преплетени са тъй красиво. 


Очите ти, очите ми, 
в пожарите изгарят жадно. 


Гърдите ти в гърдите ми, 
и въздухът изчезва плавно. 


Устата ти в устата ми, 
впива се и всичко срива. 


Душата ти, душата ми, 
в безумието пак се скриват. 
 

© Ирина Пачелиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??