15 nov 2022, 23:07  

Два на два в анфас 

  Poesía
237 3 3

Подребдата е: два на два в анфас.

Фанфарите открадна ги клошарят,

а Господ гледа и се кръсти... бас!,

че вече и на Фейс не отговаря.

... Написал, казал и до там...

едничка стихосбирка пуснал само...

кой как чете я, негов си е срам, 

а той наднича кротичко през рамо

и чуди се, къде ли е сгрешил,

че споменават го за щяло и нещяло.

Нали е Бог и всеки му е мил.

Кога ли ще пропише с химикалка...

© Todos los derechos reservados

Да, често пиша. Май съм си такава,
тщеславна муза темите задава.
Понякога ме шиба и с камшик:
Я стига дряма! Правя те велик.
И егото ми слуша я отрано, ...
  346  15 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??