Подребдата е: два на два в анфас.
Фанфарите открадна ги клошарят,
а Господ гледа и се кръсти... бас!,
че вече и на Фейс не отговаря.
... Написал, казал и до там...
едничка стихосбирка пуснал само...
кой как чете я, негов си е срам,
а той наднича кротичко през рамо
и чуди се, къде ли е сгрешил,
че споменават го за щяло и нещяло.
Нали е Бог и всеки му е мил.
Кога ли ще пропише с химикалка...