27 abr 2022, 19:28  

Два смарагда 

  Poesía » De amor
505 0 0

Два смарагда аз видях,

за тях тъгувам и ридая.

Омагьосан бях от тях –

за красотата аз мечтая.

 

Очите ти зелени с магия

моeто сърце плениха,

от тях лъчи нека пия –

за душа радост тиха!

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??