27.04.2022 г., 19:28 ч.  

Два смарагда 

  Поезия » Любовна
507 0 0

Два смарагда аз видях,

за тях тъгувам и ридая.

Омагьосан бях от тях –

за красотата аз мечтая.

 

Очите ти зелени с магия

моeто сърце плениха,

от тях лъчи нека пия –

за душа радост тиха!

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??