Apr 27, 2022, 7:28 PM  

Два смарагда 

  Poetry » Love
506 0 0

Два смарагда аз видях,

за тях тъгувам и ридая.

Омагьосан бях от тях –

за красотата аз мечтая.

 

Очите ти зелени с магия

моeто сърце плениха,

от тях лъчи нека пия –

за душа радост тиха!

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??