16 dic 2018, 0:02

Два свята 

  Poesía » Civil
334 0 0

 

Провинение - порицание,

поощрение за старание,

два свята различни,

на сълзи и радост.

 

Престъпление - наказание,

поощрение за деяние,

два свята прилични,

на мъдрост и младост.

 

Къде да намираш,

сам си избираш,

или нагажда,

където се раждаш.

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??